Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@11:51:00 GMT

گلستان شهدای اصفهان، بهشت شوق

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۲۹۷۵

گلستان شهدای اصفهان، بهشت شوق

گلزار شهدا میعادگاهی است که همه ساله در آستانه بهار با ازدحام جان‌های شیفته رونق یافته و غبارروبی می‌شود. هموطنان قدرشناس باور دارند که مزار هر شهید چراغ راهی است تا راه از چاه شناخته شود و رسم جوانمردی وفتوت باقی بماند. امسال نیز همچون سال‌های قبل در طلیعه بهار گلزار شهدا پذیرای خیل زائرانی بود که در طلب معرفت و معنویت به سوی بوستان‌های شهید روی آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سمیه پارسا دوست

شهیدپرورترین استان ایران با 23 هزار و 500 شهید و با دارا بودن بیشترین و بزرگ‌ترین و نام آورترین فرماندهان سال‌های دفاع مقدس، یکی از بزرگ‌ترین و زیباترین گلزارهای شهدای ایران را در دل خود جای داده است که با بیش از 113 هزار مترمربع مساحت، درست جنب تخت فولاد؛ از شریف‌ترین مزار های جهان تشیع قرار گرفته است. درهای اصلی گلستان شهدای اصفهان در خیابان‌های سعادت آباد و فیض قرار دارد و از هر کدام از ورودی‌ها که قصد داخل شدن به گلستان را داشته باشید، چشمتان به گنبد و مزاری خواهد افتاد که صاحبش حتماً نام و نشانی بلندآوازه دارد. مثل آیت‌الله شمس آبادی که گفته می‌شود گلستان شهدای اصفهان قریب به بیش از شش دهه پیش با دفن ایشان در این مکان، ساخته شد. کمی آن سوتر از مزار آیت‌الله شمس آبادی، مزار شریف آیت‌الله اشرفی اصفهانی از شهدای محراب قرار گرفته است. میان این آرامگاه، مزار شهدای معروفی چون حجت‌الاسلام میثمی است. مزار آیت‌الله طاهری امام جمعه فقید اصفهان نیز در قسمت انتهایی قطعه شهدای آزادسازی خرمشهر است. چند قدم بالاتر از مزار آیت‌الله طاهری، قطعه شهدای مدافع حرم را خواهید دید که در سه چهارسال گذشته بواسطه خاکسپاری شهدای دفاع از حرم در این قطعه، رونق زیادی هم گرفته است. اما بدون شک یکی از شلوغ‌ترین و پربازدیدترین قطعه‌های گلستان شهدای اصفهان، قطعه شهدای عملیات کربلای 5 است که پشت خیمه حسینی گلستان قرار دارد. در منتهی الیه قسمت غربی؛ جایی که فرمانده نام آور و دلاور اصفهانی دفاع مقدس؛ سردار حاج حسین خرازی در کنار همرزمان شهید خود شهید مصطفی ردانی‌پور، شهید حاج احمدکاظمی و رضا حبیب اللهی آرمیده است. مزار ردانی‌پور البته همچنان در انتظار بازگشت پیکر پاک آقامصطفی است و به یادبود او ساخته شد و چندماهی می‌شود بنا به وصیت مادر این شهید، آرامگاه ابدی مادر آقامصطفی شده است.
 آن‌هایی که گلستان شهدای اصفهان را برای بازدید و زیارت در ایام نوروز انتخاب می‌کنند، قطعاً از فضای دلچسب و معنوی و سرسبز این گلستان که خوشبختانه از طرح یکسان‌سازی قبور هم در امان مانده، بهره معنوی خواهند برد و حداقل چندین ساعت برای سرزدن به شهدای نام آور این شهر نیاز خواهند داشت. آرامگاه یوشع نبی (که گفته می‌شود از پیامبران الهی بوده)، در ضلع شمالی از قسمت ورودی گلستان شهدا، مزار شهدای بزرگی چون اکبر آقابابایی، جلال افشار، محمدرضا تورجی‌زاده، محمدتقی طاهرزاده، شهید بهشتی‌نژاد، اژه‌ای، جلال افشار، سردار محمود شهبازی و بسیاری دیگر از شهدای قهرمان شهر نیز در گلستان شهدای اصفهان است. گلستانی که درست مصداق همانی است که حضرت روح‌الله می‌گفت: همین تربت پاک شهیدان است که تا قیامت مزار عاشقان و عارفان و دلسوختگان و دارالشفای آزادگان خواهد بود.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۲۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت پدر به خانه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ پیکر پاک شهید محمدشفیع فیضی‌زاده از شهدای جاویدالاثر استان ایلام پس از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد.
پیکر پاک این شهید والامقام در آن سوی مرز مهران و در مناطق عملیاتی زرباطیه عراق تفحص شده است.
این شهید در عملیات والفجر۳، سال ۱۳۶۲ به شهادت رسیده است.
پیکر این شهید بزرگوار در پی تفحص‌های انجام گرفته در منطقه کشف شد و برای تشخیص هویت به معراج شهدای تهران انتقال یافت.
مراسم تشییع پیکر این شهید گرانقدر متعاقباً از طریق رسانه‌ها اعلام می‌شود.
 این شهید دوران هشت سال دفاع مقدس، سال ۱۳۲۷ در روستای چشمه پهن بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد.
پیش از این ایلام دارای ۶۹ شهید جاویدالاثر بود. شهیدان مرادحاصلی، زرگوش، محمدیان، چناری و غیوری زاده نیز از شهدای گمنامی بودند که پیکر پاک آنان تفحص و شناسایی شد.
در سال ۱۴۰۰ هویت ۲ نفر از شهدای گمنام مدفون در استان ایلام، شامل: شهید سیدابوالفضل حسنی ساکن استان تهران و مدفون در شهرستان بدره و شهید قاسم شاه ولدی از استان مرکزی و مدفون در دانشگاه آزاد ایلام نیز شناسایی شدند.
دی. ان.‌ای و آزمایش‌های ژنتیکی و هویتی بستگان نزدیک همه شهدای گمنام استان ایلام استخراج و ذخیره سازی شده است.

دیگر خبرها

  • قدردانی از فراجا در گلستان شهدای اصفهان
  • شمار شهدای نوار غزه به 34 هزار و 535 شهید رسید
  • هویت ۸ شهید در استان فارس شناسایی شد
  • آیت الله نورمفیدی: با توجه به اهمیت تعلیم و تربیت معلمان باید از میان بهترین‌ها انتخاب شوند
  • بازگشت پدر به خانه
  • گلستان شهدای جروکان ساماندهی شد
  • (تصاویر) بهشت اردیبهشت اصفهان
  • زندگی شهدای «تیم فوتبال آزادی سمنان» سریال می‌شود
  • یادواره شهدای حسین آباد دورود
  • بهشت اردیبهشت اصفهان